<!--:nl-->Kwaliteit, staat bij TMC Administratie & Consultancy voorop!<!--:--><!--:en-->Quality is priority to TMC Accounting & Consulting!<!--:-->

 

                                        Boekhoudingen                               

 
 

Met een boekhouding die “up to date” is weet u steeds hoe de zaken ervoor staan en het maakt u als ondernemer slagvaardiger. Het geeft u als ondernemer de tijd en de ruimte om “uw” zaken te doen.

 * Uw boekhouding “extern”?

Wij administreren snel en efficient uw boekhoudstukken. Leveren u naast de jaarrekening desgewenst tussentijdse kwartaal- en/of zelfs maandcijfers.

* Uw boekhouding “intern”?
In dit geval assisteren wij op uw locatie. Op verzoek bieden wij boekhoudkundige assistentie bij het gebruik van uw boekhoudpakket. Of tijdelijke ondersteuning bij ziekte of afwezigheid van uw boekhouder. Ook helpen wij u met de implementatie van een (nog) nieuw te kiezen boekhoudpakket. Wij kunnen u tevens vrijblijvend adviseren over de diverse gangbare boekhoudkundige software pakketten.

* Debiteurenbeheer *
Bewaking van debiteuren (credit-management) is essentieel voor het voortbestaan van menig bedrijf of organisatie en kan bij goed functioneren veel flexibiliteit (= liquiditeit) opleveren. Op verzoek kunnen wij u assisteren (evt. tijdelijk) bijvoorbeeld bij een grote debiteurenachterstand en waar nodig zullen wij u extra structurele maatregelen adviseren. Tenslotte is er ook de mogelijkheid om het debiteurenmanagement aan ons uit te besteden.