ScanBoekhouden

                      Intro TMC Scan & UPLOAD boekhouden                        

 

TMC Scan & UPLOAD boekhouden, makkelijker kan het niet

Het gros van de in te voeren documenten voor een financiele administratie is inkoop, verkoop, kas en bank. TMC Scan & UPLOAD boekhouden, is het digitale loket waar papieren en digitale documenten aangeleverd kunnen worden voor een gemakkelijke en snelle verwerking tot journaalpost.

 

 

Het einde van overbodig handwerk
Het bijhouden van een financiele administratie is vooral tijdrovend vanwege het invoeren van facturen, bankafschriften en allerlei bonnetjes.

Kwaliteit van de administratie groeit
Ook de consistentie van de informatie neemt toe. Door de ingebouwde intelligentie en internetservices, zal TMC Scan & UPLOAD boekhouden facturen steeds beter herkennen en correct verwerken tot journaalpost.

E-facturen automatisch inlezen en verwerken
E-factureren staat volop in het nieuws. TMC Scan & UPLOAD boekhouden is het ideale afleverpunt voor alle e-facturen. Uw leveranciers kunnen hun e-facturen direct naar deze digitale brievenbus sturen. Ze kunnen direct tot journaalpost verwerkt worden.

TMC Scan & UPLOAD boekhouden digitaliseert alle data-invoer
TMC Scan & UPLOAD boekhouden maakt het invoeren van documenten voor administraties veel gemakkelijker en sneller. Papieren facturen, digitale facturen, bonnetjes, kas, declaraties en officiele documenten, allemaal worden ze digitaal ingevoerd, bewaard en verwerkt in de boekhouding.

Scanboekhouden

 

Alle facturen die u met TMC ScanBoekhouden inleest, zijn in de administratie c.q. het scan & UPLOAD archief 1-op-1 terug te zien. U bladert er zo doorheen. Dat maakt het heel eenvoudig de Uploads weer op te kunnen zoeken, te downloaden of te printen.

TMC Scan- & UPLOAD boekhouden in het kort
Verwerkt alle papieren en digitale facturen en bonnen. Facturen zijn direct zichtbaar in de administratie. Geen installatie van software nodig.

Voordelen
TMC Amstelveen ScanBoekhoudenEnorme tijdwinst voor de ondernemer door minimaal correctiewerk. Lage investering en lage gebruikskosten. Is snel operationeel te maken. Minimale belasting eigen systeem. De standaard aangeboden bewaartermijn van TMC Scan & UPLOAD boekhouden is 7 jaar (door AccountView Scanboeken, ExactOnline, Twinfield en/of Basecone).

Efficientere processen, mogelijk lagere kosten
TMC Scan & UPLOAD integreert volledig met ExactOnline & Twinfield internetboekhouden. Het is een 100% SaaS-oplossing, wat betekent dat alle diensten uit de cloud geleverd worden. Iedereen met internet kan ermee aan de slag. Met een abonnement op TMC Scan & UPLOAD Boekhouden heeft u alles wat u nodig heeft.

Meer informatie of een demonstratie
TMC Scan & UPLOAD boekhouden is veel meer dan scannen alleen. Het is een uniek concept voor een digitale toekomst.
Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een demonstratie, kunt u ons bellen op 020 6400 339 of vanaf onze website een bericht sturen.

Voor meer Online informatie en/of aanvragen van een DEMO login voor

TMC ScanBoekhouden

Tijdens het vrijblijvende introductiegesprek op het kantoor van TMC spreken wij af wat u ten aanzien van Scan & UPLOAD boekhouden en/of InternetBoekhouden zelf wilt gaan doen en waarbij wij u kunnen assisteren.