<!--:nl-->Wij bieden speciale aandacht<!--:--><!--:en-->We offer special attention<!--:-->

 

                                                Wat onze klanten zeggen                                       

 

Terwijl onze omzet blijft groeien, zijn onze inspanningen en kosten voor de administratie drastisch gedaald, dankzij TMC ScanBoekhouden, E-facturen en online boekhouding. Bovendien hebben wij hierdoor een actueel overzicht in onze financiële situatie. Een aanrader!

Jan Schake en Tieke Roosen
Wijngaard en Dagcentrum de Amsteltuin
http://www.amsteltuin.nl

Sinds de start van mijn eenmanszaak ben ik voor mijn administratie klant bij TMC, de kleinschaligheid en zeer persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat ik al ruim 10 jaar klant ben. Door de goede adviezen en het goed opstarten via TMC zijn mijn boeken al die jaren op orde.
Na het opstarten van online boekhouden, heb ik onder leiding van TMC de mogelijkheid gekregen om een groot deel zelf te doen, hierbij is mijn inzicht in mijn administratie gegroeid en de kosten gedaald. Door deze goede zorgen ben ik nu ook in staat om de administratie van de eenmanszaak van mijn partner via TMC online boekhouden te verzorgen. TMC zorgt voor mij voor een gerust gevoel wat mijn administratie betreft, tevens is er altijd tijd voor een gesprek indien nodig. Ook vind ik de betrokkenheid bij mijn bedrijf maar ook persoonlijke situatie erg prettig.

Carola van Damme
LALA movement in sporting
http://www.lala-move.nu/

Sinds 2002 zijn wij een tevreden klant van TMC Administratie & Consultancy. Waarom? Omdat wij volkomen vertrouwen hebben in TMC. Allereerst weten wij dat zij zeer vertrouwelijk en professioneel omgaan met onze bedrijfsadministratie. Verder weten wij dat bij hen onze belangen altijd voorop staan. TMC heeft ons bijvoorbeeld met deskundigheid geloodst door een zeer ingewikkelde overgang van bedrijfsvorm, en kwam altijd op de juiste tijden met de juiste adviezen. Zij hebben echt voor ons geknokt! Wij bevelen TMC aan als men zich met een gerust hart bezig wil houden met bedrijfsinhoudelijke zaken en de financiële- en administratieve zaken wilt overlaten aan een specialist!

Judith van Baarlen
Passageway B.V.
http://www.passageway.nl/

I work with TMC Administratie & Consultancy, because they give me a peaceful state of mind when it comes to dealings with the tax authorities of the Netherlands. My company books are always in good order. In the last five years I’ve never had a single question left unanswered by TMC. Highly recommended party to work with!

Nikola Kasev
BridgeWorks B.V.
http://www.bridgeworks.nl/